U susret praznicima u Padini održan dečiji vašar i priredba

Pin It

Poslednjeg nastavnog dana, pred sam početak zimskog raspusta, a u susret praznicima, u Padini je održan vašar rukotvorina i školska priredba. Vašar prodajnog karaktera bio je sa temom praznika, a pored dece, za štandovima su se našla kako udruženja tako i pojedinci iz Padine.

Kako bi obeležili kraj prvog polugodišta, učenici su sa svojim nastavnicima osmislili program kom su prisustvovali i predsednik opštine Kovačica Milan Garašević i predsednik Skupštine Opštine Zlatko Šimak. Prisutne je pre početka programa pozdravila direktorka osnovne škole „Maršal Tito“ Marija Galas, a zatim su se smenjivale pesme hora i orkestra, ali i recitacije i plesne numere. Po završetku programa, podeljeni su paketići deci iz porodica koje su korisnici socijalnih primanja. Direktorka osnovne škole u Padini, Marija Galas, je navela da je učenicima najpre poželela da se odmore tokom trajanja zimskog rapusta, što će im ujendo biti i dobra priprema za početak drugog polugodišta.

Tags:

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227