ATP Pančevo ukinulo jednu liniju ka Kovačici

Pin It

Na osnovu analiza troškova i prihoda koje su rađene tokom leta i septembra meseca, napravljen je novi model poslovanja preduzeća ATP, kojim su pojedini polasci zbog neisplativosti ukinuti.


Naime, pokazalo se da ne postoji srazmera između prihoda i troškova za određene polaske u međumesnom saobraćaju. Inicirani su razgovori sa predsednicima opština Opovo, Kovačica i predstavnicima Mesne zajednice Mramorak na tu temu i zvanično su obavešteni o ekonomskoj neisplativosti.

Odlučeno je da se polazak u 20:30h iz Pančeva za Kovačicu ukine, kao i polasci u 9:50h i 11:50h iz Pančeva za Mramorak i polazak u 4:40h iz Mramorka za Pančevo.

Za Opovo iz Pančeva više nema polaska u 20:30h.

Polasci koji nisu subvencionisani imaju svoj tržišni karakter, pa samim tim moraju biti svedeni na onu meru koja neće ugroziti poslovanje, navode predstavnici Javnog preduzeća ATP Pančevo, a prenosi 013info.

Izvor: 013Info
tag: atp, polasci, Mramorak, kovačica, Opovo, ukinut

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227