Počele prijave za Božićno - novogodišnji vašar

Pin It

Šetnja Deda Mraza i ove godine za mališane

Prijave za četvrti Božićno-novogodišnji vašar su počele. Svi zainteresovani prodavci koji žele da izlažu svoju robu mogu da se prijave putem zvaničnog mejla Turističke organizacije opštine Kovačica Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Pored mejla, svi zainteresovani mogu se dodatno informisati i na broj telefona 013/660-460 ili dolaskom u prostorije Turističke organizacije opštine Kovačica na adresi Masarikova 69.

Ovogodišnji božićno-novogodišnji vašar je četvrti po redu, a posećenost, izazvana velikim ponudom robe širokog asortimana, svake godine je sve brojnija.

Ove godine bazar uoči Božića i Nove godine biće organizovan na platou Mesne zajednice u Kovačici u nedelju 18.decembra sa početkom u 13 časova.

Pored organizovanja novogodšnjeg vašara, i ove godine TOOK tradicionalno organizuje i šetnju Deda Mraza kroz mesta opštine. Prikupljanje slatkiša takođe je počelo, a u mestima koja Božić obeležavaju 25. decembra, Kovačici, Padini, Debeljači i Uzdinu, možete donirati slatkiše u mesnim zajednicama ovih mesta i dodatno se informisati na brojeve telefona pomenutih mesnih zajednica ili u Turističkoj organizaciji opštine Kovačica.

Mesna zajednica u Debeljači: 013/664-159
Mesna zajednica u Padini: 013 667007
Mesna zajednica u Uzdinu: 013/673-303
TOOK: 013/660-460
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

POLITIKA