Fondacija Novak Đoković I RTV sutra kod nas

Pin It

Projekat Ruka tvoje Vojvodine koji u saradnji sa Fondacijom Novak Djoković realizuje RTV Vojvodine biće 2.decembra sproveden u Kovačici.

Ekipa radio – televizije Vojvodine u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković 2. decembra u Kovačici nastavlja projekat Ruka tvoje Vojvodine. Projekat je nastao sa željom da prevaziđemo okvire televizije, obiđemo mesta u Vojvodini i zajedno sa Fondacijom Novak Đoković obradujemo mališane širom pokrajine.

Sva ta dešavanja biće prikazana u tri epizode u okviru emisije Ruka tvoje Vojvodine, koje će biti emitovane tokom praznika.

U fokusu su nam porodica, tradicionalne vrednosti, humanost i zajedništvo, i u tom smislu Ruka tvoje Vojvodine predstavlja ispružen dlan u ime prijateljstva, rekla je na jednoj od akcija Jelena Šikman, projektna menadžerka Radio-televizije Vojvodine.
   
Akcija će u Kovačici započeti obilaskom Galerije naivne umetnosti u 10 sati. Sat vremena kasnije Udruženja žena će u turističkom naselju Relax promovisati tradicionalnu kuhinju nacionalnih manjina koje žive u opštini Kovačica. Zatim je predvidjena poseta slikaru naivne umetnosti Janu Gloziku i umetničkoj porodici Njemček.

U 18 časova u domu kulture u Kovačici biće održan kulturno umetnički program u okviru kog će nastupiti orkestar osnovne škole Sava Žebeljan iz Crepaje, hor osnovne škole Sveti Georgije i amateri doma kulture Doina iz Uzdina, mališani predškolske ustanove Kolibri, hor gimnazije Mihajlo Pupin iz Kovačice, folklorni dečiji ansambli  domova kulture Jožef Atila iz Debeljače i Mihal Babinka iz Padine, zatim dečiji folklorni ansambl osnovne škole Mlada pokolenja iz Kovačice, Kulturno umetničko društvo Sveti Sava iz Crepaje, muška pevačka grupa Skala i Kreativni centar za turizam umetnost i kulturu.

U turističkoj organizaciji opštine Kovačica kažu da su projektom obezbedjeni i vaučeri za slatkiše koje će deci iz opštine Kovačica tokom božićnih i novogodišnjih praznika deliti deda mraz.  Projekat RTV-a Ruka tvoje Vojvodine simbolično kroz ove akcije želi da podseti na vrednost porodice, očuvanja tradicije, humanosti, zajedništva i darivanja.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227