U Kovačici u subotu novi humantarni bazar

Pin It

U subotu 6. marta na kovačičkoj pijaci biće organizovan humanitarni bazar za Gregora i Nestora, dečake kojima je dijagnostikovan autizam. 

Za predhodni humanitarni bazar, održan 21. novembra takođe na pijaci u Kovačici, vladalo je veliko interesovanje građana i prikupljena je značajna suma novca, tada za Minju, Aniku i Olivera, koji su sada zahvaljujući pomoći dobrih i humanih ljudi na putu ozdravljenja. Zbog nepovoljne epidemiološke situacije humanitarna aktivnost u opštini Kovačica premeštena je na internet, tačnije na društvenu mrežu Facebook. Tamo se od decembra 2020. godine neprekidno organizuju humanitarni bazari. Najnoviji za Gregora i Nestora je počeo 27. februara i trajaće do 13. marta. Reč je o autističnoj braći kojoj je potrebna finasijska pomoć za lečenje matičnim ćelijama, koje se pokazalo kao vrlo uspešno kada je u pitanju autizam kod dece. U okviru ove akcije, u kojoj je moguće učestvovati putem FB grupe „Online humanitarni bazar u opštini Kovačica“, inicijatorke akcije organizovaće i mini bazar na kovačičkoj pijaci u subotu 6. marta u prepodnevnim časovima. U ponudi će biti kako odevni predmeti, cveće, knjige, dekorativni predmeti i kuhinjske potrepštine tako i svima omiljeni kolači. Slatke poslastice mogu pripremiti i ponuditi na bazaru i ostali zaiteresovani, potrebno je samo da se do srede 3. marta jave Marijani Gajan Venjarski i Adrijani Brtka na brojeve telefona 0638680067 i 0638682809. U slučaju nekih izmena, u vezi bazara, a zbog promenljive epidemiološke situacije građani će blagovremeno informisani.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227