Humanitarni bazar sutra u Padini

Pin It

U Padini će u četvrtak 8. aprila biti organizovan humanitarni bazar sa ciljem pomoći Gavrilu i Anđeli, mališanima koji boluju od spinalne mišićne atrofije.

Ova humanitarna akcija biće održana na pijaci u ovom mestu u vremenu od 8 do 11 sati.

Kako saznajemo od organizatorki, ponuda će biti bogata i šarolika. Na tezgama će se naći kolači, knjige, ručni radovi, suveniri, nakit, odeća i druge stvari koje su donirali mnogobrojni građani iz više mesta. Cene robe će biti  simbolične.

Podsećamo u petak 2. aprila je mini humanitarni bazar organizovan na pijaci u Debeljači. Za Gavrila i Anđelu je tada sakupljeno preko 50 hiljada dinara.

Ovoj deci se može pomoći i slanjem SMS poruka. Za Gavrila je potrebno u SMS poruku upisati broj 973 a za Anđelu 347 i poslati na broj 3030. Humanitarni bazari se u opštini Kovačica organizuju u okviru online humanitarnog bazara koji je od 27. marta dostupan na društvenoj mreži Fejsbuk. Organizatorke ovih humanitarnih akcija su žene iz Padine, Kovačice i Debeljače. Osim bazara one su nedavno uz pomoć ljudi dobre volje a povodom uskršnjih praznika pripremile 130 paketića za decu iz socijalno ugroženih porodica kao i mališane koji imaju zdravstvene probleme. Podela paketića je organizovana u Kovačici, Padini i Debeljači a deca iz Samoša, Uzdina, Idvora i Crepaje će poklone dobiti za pravoslavni Uskrs.

 

 

Tags:

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227