Zakić: Radimo punom parom

Pin It

U Idvoru se ne odmara  ni tokom letnje sezone, tim pre radovi na uređenju mesta teku punom parom i nedavno je organizovana radna akcija na idvorskom groblju. Akcija je obuhvatila košenje trave, skupljanje smeća i sređivanje kapele.

Pomoć je uvek dobrodošla te je predsednik mz Idvor, Svetislav Zakić, istakao: Zahvaljujemo radnicima JKP "Elan" Kovačica na pomoći, kao i direktoru Zlatku Sijanti. Na groblju radimo betoniranje nekoliko betonskih staza, a uskoro će biti organizovana radna akcija na obali Tamiša.

Pored ove akcije, urađeno je i ravnanje prelaza preko Tukoša, na Šmitovom mostu, ali i uređenje staze ka kapeli, čime je obezbeđena bolja vidljivost na krivini pri ulasku u Idvor. 

Dodatno, Mesna zajednica Idvor obavestila je javnost da je uvažena primedba ove mesne zajednice na nedavo održanoj javnoj raspravi o izgradnji autoputa Beograd-Zrenjanin-Novi Sad. Ucrtano je 2 prelaza za poljoprivrednu mehanizaciju u prostornoi plan autoputa. Prelaz će biti na 34. km i 37. km od polazne tačke autoputa. Prelaz će biti u vidu podvožnjaka ili nadvožnjaka, u zavisnosti od visine puta. Na ovaj način svi poljoprivrednici će moći da dođu do svojih parcela. Ovom prilikom, Zakić se zahvalio Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na poštovanoj primedbi opštini Kovačica na organizovanju javne rasprave u našoj opštini, ali i pojedincima koji su učestvovali u rešavanju ovog pitanja. 

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227