89 mališana primilo paketiće u Crepaji

Pin It

Krajem 2016, tačnije 30. decembra podeljeni  su paketići i deci u Crepaji. U prostorijama Mesne zajednice Crepaja svi mališani koji žive u materijalno ugroženim porodicama imali su priliku da dobiju svoj paketić koji je krajem novembra stigao u opštinu Kovačica, a u okviru donacije Slovačke evangelističke crkve.

Podsetimo, u Centar za socijalni rad pristiglo je u pratnji donatora preko 700 paketića, u vrednosti od 16 000 evra. Takođe, svaki od njih sastavljan je u skladu sa potrebama, inetresovanjima, godinama i polom deteta u čije ruke dolazi.

Dodela novogodišnjih poklona protekla je u veseloj atmosferi, jer se Deda Mraz, najpoznatiji deka kome se deca najviše raduju, pojavio na dodeli i razgovarao sa mališanima koji su mu poverili koje su njihove novogodipnje želje.  Čak 89 crepajske dece bilo je obradovano u okviru ove donacije.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227