JKP Elan na održavanju puteva u opštini: Stanje pod kontrolom

Pin It

Auto moto savez Srbije saopštio je danas da zbog niskih temperatura, poledice, slabe vidljivosti, jakog vetra i snežnih nanosa može doći do zastoja i obustave saobraćaja i upozorio vozače da izbegavaju putne pravce sa usponima, posebno nizbrdicama, kao i nagla skretanja i kočenja.


Stanje na putevima u opštini Kovačica je redovno. Javno komunalno preduzeće Elan preuzelo je brigu o svim putevima u opštini Kovačica i sva raspoloživa vozila – kamioni i traktori su na terenu i rade na čišćenju snega sa puteva u  svim naseljenim mestima.

Posebno su angažovana vozila JKP Rad iz Crepaje koja čiste ulice u Crepaji, nakon čega će takođe pristupiti čišćenju ulica u Debeljači. U Debeljači će JKP Elan čistiti letnji put Kovačica – Debeljača i glavni put. Uži centar i trotoare čistiće JKP 4. oktobar.

 


Takođe, JKP Banat iz Uzdina vršiće čišćenje u Uzdinu, što uključuje trotoare, a zadrga Plugarul njihovim sredstvima za rad pobrinuće se za puteve.

Za čišćenje trotoara u Padini zaduženo je JKP Padina, a za puteve privatna poljoprivredne zadruga.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227