Vojvodina put: Putevi prohodni, ali saobraćaj otežan

Pin It

U zimskoj službi Vojvodina puta saznajemo da su danas, 12.januara, svi putni pravci u južnom Banatu, kao i magistralni putevi u opštini Kovačica, prohodni, ali se saobraćaj i dalje odvija otežano i usporeno.

Snega na putevima ima na oko 2 centimetra. 11.januara je bačena so, a za danas je predvidjen nastavak čišćenja snega. I dalje se apeluje na vozače da voze oprezno i prilagode vožnju datim uslovima na putu.

U AMSS kažu da je prohodnost puteva bolja u odnosu na predhodne dane ali uglavnom u nižim prdelima, međutim podsećaju vozače da bačena so pri ovako niskim temperaturama nema pravi i puni efekat pa je na putevima, a posebno onim koji vode u planinske predele moguće formiranje leda što predstavlja veliku opasnost u vožnji. Tokom noći očekuje se ledena kiša koja će se ponegde, uglavnom na severu i istoku, lediti na tlu, a duvaće povremeno i olujni vetar, upozorio je jutros AMSS.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227