Obavezan upis u vojnu evidenciju za sve rođene 1999. godine

Pin It

Na osnovu člana 15. zakona o vojnoj, radnoj i materijalnoj obavezi i člana 4. stav 3. uredbe o načinu i postupku izvršavanja vojne, radne i materijalne obaveze, Ministarstvo odbrane Republike Srbije poziva sva lica muškog pola, državljane Republike Srbije, rođena 1999. godine i starijih godišta (1998 i 1997) koji iz određenih razloga nisu uvedeni u vojnu evidenciju da se jave u centar Ministarstva odbrane Pančevo – opštinska kancelarija Kovačica, ulica Maršala Tila br. 50, treći sprat, soba 4, radi uvođenja u vojnu evidenciju.

Uvođenje u vojnu evidenciju vršiće se utorkom i petkom u vremenu od 09 do 15 časova od 16.01.2017. do 28.02.2017.

Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba da ponese ličnu kartu. ukoliko je ne poseduje, na uvid poneti drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet, a u inostranstvu – važeću putnu ispravu.

Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se, radi uvođenja u vojnu evidenciju, jave nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije.

MALI OGLASI

POLITIKA


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/okoinfor/public_html/rtvok/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227