Rezultati naših fudbalskih klubova

U 5. kolu Vojvođanske lige Istok Dolina je izgubila peti meč. Radnički iz Kovina bio je bolji od crveno-plavih u Padini pobedivši sa 2:1.

Kovačička Slavija je izgubila od Vojvodine 1928 iz Perleza rezultatom 0:4. Slavija je četrnaesta sa 3 osvojena boda a Dolina šesnaesta bez boda. U nedelju 18. septembra sa početkom u 16. časova igra se u Kovačici komšijski ali i derbi začelja: protivnik domaćim fudbalerima je Dolina.

Vojvodina iz Crepaje je u petom kolu Prve južnobanatske lige izgubila od Vulturula u Grebencu rezultatom 1:4 i posle ovog kola je na šesnaestom mestu bez osvojenog boda. Osamnaestog septembra sa početkom u 16. časova se i na stadionu Sto topola igra komšijski derbi: Vojvodina dočekuje sedmoplasiranu Slogu iz Banatskog Novog Sela.

U drugom kolu Druge južnobanatske lige Zapad Sever Polet je u Idvoru izgubio od Glogonja 1:4, Unirea iz Uzdina pobedila je u Opovu Omladinac 1927 2:1, Pobeda iz Samoša izgubila od Mladosti u Vojlovici sa 0:2, dok je Spartak iz Debeljače pobedio u Sefkerinu Tempo 5:0. Spartak 1911 iz Debeljače i Unirea iz Uzdina su na prve dve pozicije na tabeli sa 6 bodova. Pobeda iz Samoša je sedma sa jednim bodom a Polet iz Idvora osmi bez osvojenog boda. Osamnaestog septembra u Samošu Pobeda dočekuje Tempo, u Uzdinu Unirea Mladost, dok u Barandu na megdan Radničkom dolazi Polet iz Idvora. Slobodni tim u trećem Spartak 1911 iz Debeljače.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *