Pobede Doline, Vojvodine i Spartaka, remi Uniree, porazi Pobede, Poleta i Slavije

U osmom kolu Prve južnobanatske lige je u Crvenoj Crkvi Vojvodina iz Crepaje savladala imenjakinju rezultatom 1:0, dok je Dolina u Padini bila bolja od Partizana iz Uljme i savladala ga rezultatom 2:1.

Dolina je treća sa 18 a Vojvodina sedma sa 14 bodova.

Deveto kolo na programu je 15. oktobra u 15. časova. U Seleušu  tamošnja Vojvodina dočekuje Dolinu a Vojvodina iz Crepaje na stadionu Sto topola Radnički iz Barande.

Odigrano je i šesto kolo Druge južnobanatske lige Zapad – Sever. U opštinskom derbiju u Kovačici Spartak 1911 iz Debeljače je savladalo Slaviju 3:1. U Sefkerinu je samoška Pobeda izgubila od Tempa 0:1. Polet je izgubio od Mladosti u Vojlovici 0:2, dok je Unirea u Uzdinu remizirala 2:2 sa Omladincem 1927 iz Opova 2:2.

Spartak 1911 je prvi bez izgubljene utakmice sa 18 osvojenih bodova, peti Polet iz Idvora ima devet, Unirea sedma sa sedam bodova dok su na dve poslednje pozicije Slavija sa 3 osvojena boda i Pobeda bez boda.

Sedmo kolo i u ovoj ligi je na programu 15. oktobra u 15. časova. Sastaju se u Opovu Omladinac 1927 – Slavija Kovačica, u  Pančevu Mundijal – Unirea Uzdin, u Idvoru Polet – Glogonj, u Samošu Pobeda – Mladost Vojlovica i u Debeljači Spartak 1911 – Tempo Sefkerin.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *