Stonoteniserke Uniree startuju u Prvoj ligi iz Novog Sada

U prethodnoj sezoni su stonoteniserke Uniree ispale iz elitnog ranga takmičenja u Prvu ligu Srbije. U drugom saveznom rangu će se za titulu boriti deset ekipa: Flip iz Novog Sada, Unirea iz Uzdina, Vojvodina iz Novog Sada, Barajevo, Rapid iz Nikolinaca, Dobanovci, Josip Kolumbo iz Niša, Zmajevo, Vojvodina iz Bačkog Gradišta i Požega.

Unirea će u sezoni 2017/18 nastupiti sa sledećim igračicama: Mihaela Roksana Dospina iz Rumunije, zatim Danijela Bosika, Branislava Vignjević, Aleksandra Tamaš, Danijela Vukšić, Amelija Lučijana Uce, Adela Ardeljan i Tatjana Cickova.

Sve mečeve na domaćem terenu u prvom delu takmičenja igraće Uzdinke subotom u 11. časova.

Osim meča petog kola 10. decembra u Nikolincima protiv Rapida, sve ostale mečeve na gostovanju igra Unirea takođe subotom.

Prvo kolo igraju Uzdinke 4. novembra protiv Flipa u Novom Sadu, drugo 11. novembra u 11. časova u Uzdinu protiv Požege, 18. novembra se sastaju na novosadskom SPENS-u protiv Vojvodine a 25. igraju protiv Zmajeva. Posle pomenutog meča petog kola 10. decembra u Nikolincima, i u ovoj ligi sledi pauza od skoro mesec i po dana. U šestom kolu 20. januara 2018. godine u Uzdin dolazi ekipa Dobanovaca. Protivnik Unirei 27. januara je u Nišu ekipa Josipa Kolumba. Trećeg februara u Uzdin stiže Barajevo a 10. februara u devetom kolu u Bačkom Gradištu protiv Vojvodine Unirea završava jesenji deo sezone.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *