Turistička ponuda opštine Kovačica na sajmu u Bratislavi

Celokupna turistička ponuda opštine Kovačica biće predstavljena i ove godine na sajmu turizma ITF Slovakiatour u Bratislavi u Slovačkoj republici, koji počinje danas.

Akcenat će biti stavljen na Galeriju naivne umetnosti, Spomen Dom Martina Jonaša, Zavičajni kompleks Mihajlo Pupin, Poslovno rekreativni centar Relax, ali i na tradicionalne manifestacije koje se organizuju kod nas, kaže v.d. direktora Turističke organizacije opštine Kovačica Dragana Latovljev, koja od juče boravi u glavnom gradu Slovačke.
Bratislavski sajam je izuzetno dobar za predstavljanje naše opštine, s obzirom na etničku strukturu naše lokalne zajednice i broja posetilaca koji dolaze iz Slovačke, kaže Latovljev. – ,,Cilj nastupa naše turističke organizacije je svakako kvalitetna prezentacija celokupne turističke ponude naše opštine široj javnosti, ali i uspostavljanja kontakata sa slovačkim turoperaterima, i privlačenja još većeg broja turista iz ove zemlje“,- istaka je ona. 
Inače prošle godine je najveći broj gostiju iz Slovačke u Kovačici boravio u junu kada je organizovano Međunarodno takmičnje u kuvanju i jedenju brinzovih knedli. Bratislavski sajam koji se ove godine održava u periodu od 25. do 28. januara je najveća smotra domaćeg i inostranog turizma u Slovačkoj i ubraja se u najvažnije turističke manifestacije u srednjoj Evropi. Uporedo sa sajmom turizma održaće se tradicionalno i sajam lovstva i odmora i sajam WELLNESSa i FITNESSa.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *