Rezultati osmog i najava devetog stonoteniskog kola

Stonoteniseri Uniree izgubili su meč osmog kola Super lige Srbije u Adi protiv istoimene ekipe 1:4. Uzdinci na desetom mestu su i dalje bez pobede a isti skor sa osam izgubljenih utakmica ima i deveta Panonija iz Novog Sada. Upravo se u derbiju začelja u Uzdinu sastaje Unirea sa Panonijom. Meč se igra u subotu 10. februara u Fiskulturnoj sali OŠ „Sveti Georgije“ sa početkom u 17. časova.

Beogradski Partizan je u Zemunu savladao stonotenisere Spartaka iz Debeljače u osmom kolu Prve lige Srbije rezultatom 4:2. Spartakovci su peti sa dvanaest bodova uz identičan broj pobeda i poraza – po četiri. Na megdan Spartaku dolazi drugoplasirani Železničar iz Niša. Meč u Debeljači počinje u subotu 10. februara u 18. časova.

Stonoteniserke Uniree pobedile su u Uzdinu u osmom kolu Prve lige Srbije Barajevo rezulatom 4:3 i sada se nalaze na šestom mestu na tabeli sa osvojenih 11 bodova. Unirea 10. februara gostuje u Bačkom Gradištu. Protivnik je Vojvodina koja ima bod manje od Uzdinki.

Stonoteniserke Slavije 96 se u devetom kolu Druge lige sastaju u Kovačici protiv Tornada iz Mihajlova. Meč se igra u subotu 10. februara sa početkom u 18. časova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *