Šahisti Padine izgubili u prvom jesenjem kolu

Šahisti ŠC Padina izgubili su u Padini meč prvog jesenjeg kola Južnobanatske lige protiv Izubišta ½:5½. Spartak iz Debeljače je u sedmom kolu bio slobodan.

Osmog septembra u osmom kolu Padina putuje u Opovo na megdan drugoj ekipi ŠK „Bata Ćosić“, dok se Spartak u Debeljači sastaje sa ekipom „Aljehin“ iz Pančeva. Svi mečevi počinju u 10. časova.

Petnaestog septembra se u opštinskom derbiju sastaju u Padini ŠC Padina i ŠK Spartak iz Debeljače. U prolećnom delu prvenstva igrali su za Spartak: Jovan Đuričkov, Imre Komaromi, Drago Đuričkov, Novica Suvarčev, Mihajlo Petrović, Marijana Đuričkov, Stevan Barbi, Stanko Marković i Miloš Marinković. Šahovski centar Padina nastupao je u dosada odigranim kolima sa sledećim igračima: Jano Valanta, Mihal Ljavko, Mihal Lavko, Martin Heđi, Jan Kratica, Marko Valenta, Pavel Cicka, Dušan Đuriš i Pavel Povolni. 

Prolećni deo prvenstva Vojvođanske lige Jug je Kovačica završila na trećem mestu. Za Kovačičane su nastupali Dragan Erski, Mišo Farkaš, Milan Luketa, Božidar Kračunov, Žarko Vladić, Duško Galat i Mihael Farkaš. U nedelju 9. septembra ŠK Kovačica nastavlja šampionat. Kovačičani putuju u Vršac, gde će odmeriti snage sa prvoplasiranim ŠK „Bora Kostić“.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *