Novo stonotenisko kolo 9. i 10. februara

U subotu 9. februara u Debeljači sa početkom u 18. časova se stonoteniseri Spartaka sastaju sa Panonijom iz Novog Sada u okviru jedanaestog kola Prve lige Srbije. Istog dana u istom terminu u Subotici Spartak STOSS igra protiv Uniree iz Uzdina. Prvi je Železničar iz Niša sa 20 bodova bez poraza, Unirea je druga sa 19 a Spartak treći sa 18 bodova.

U 11. kolu Prve lige Srbije za stonoteniserke Uniree igraju u subotu 9. februara u Čoki protiv istoimene ekipe. Biće to derbi dve prvoplasirane ekipe : Unirea je prva bez poraza – u deset kola dvadeset bodova, dok je Čoka poražena samo od Uzdinki.

Jedanaesto kolo odigraće dan kasnije, 10. februara, i stonoteniserke Slavije 96 u Drugoj ligi grupa Sever. Kovačičanke putuju u Čelarevo na megdan istoimenoj ekipi. Slavijašice su pete sa 15 bodova od deset klubova. Imaju pet manje od prvoplasiranog Zmajeva i pet više od poslednjeg Temerina.

Prvi meč u Vojvođanskoj ligi odigraće stonoteniserke Doline tek mesec dana kasnije, 9. marta. Padinke u okviru 10. kola dočekuju u 17. časova drugu ekipu Tornada iz Mihajlova. Dolina je četvrta sa sedam bodova od šest klubova u ligi i ima dva boda manje od prvoplasiranih ekipa Domboša iz Malog Iđoša i Panona iz Novog Sada.  

Stonoteniseri Slavije 96 iz Kovačice i Doline iz Padine se za razliku od prethodnih sezona ove godine ne takmiče u Banatskoj ligi.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *