Održana 22. održana Skupštine opštine Kovačica

Devetnaestog februara održana je u zgradi Opštinske uprave opštine Kovačica 22. sednica Skupštine opštine. Na početku sednice bilo je prisutno 29 od 39 odbornika. Svih deset tačaka dnevnog reda usvojeno je sa 23 glasa za, nijednim protiv i nijednim uzdržanim.

U prve dve tačke usvojeni su predlozi Odluka – najpre o mreži predškolske ustanove na teritoriji Opštine Kovačica a zatim i o tekućim dotacijama Domu zdravlja Kovačica iz sredstava budžeta Opštine Kovačica za izvršavanje obaveza definisanih Odlukom o budžetu opštine Kovačica za 2019. godinu.
U naredne dve tačke usvojeni su Izveštaji o radu: najpre Opštinske uprave Opštine Kovačica za 2017. godinu a zatim i Štaba za vanredne situacije za teritoriju Opštine Kovačica za 2017/18 godinu.

Godišnji Plan rada Štaba za vanredne situacije za teritoriju Opštine Kovačica za 2019. godinu usvojen je u petoj a u šestoj tački i Izveštaj o radu Turističke organizacije Opštine Kovačica za 2018. godinu.

U osmoj je na lični zahtev razrešen Opštinski javni pravobranilac Marinko Čobanin. Novi članovi Saveta za zdravlje su Slađana Bekić i Martin Hrćan iz Kovačice, Agneš Goganj i Dragica Cakić iz Debeljače, kao i dr Radmila Jovanović iz Beograda, epilog je devete tačke a u poslednjoj desetoj za novog člana Nadzornog odbora Poslovno-rekreativnog centra Relax imenovana je Irena Stamenov iz Kovačice.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *