Stonoteniski rezultati

Stonoteniseri Uniree u okviru 13. kola Prve lige Srbije savladali su u  ranije odigranom meču u Kikindi Galadsku sa 4:2, dok je Spartak izgubio u Debeljači od Medijane sa 1:4. Prva četiri mesta zauzimaju dva niška i dva kluba iz naše opštine: Železničar 26, Unirea 25, Spartak 22 i Medijana 21. Stonoteniseri Uniree igraju meč 14. kola u petak 8. marta u 16. časova protiv TSC iz Bačke Topole. Istog dana Spartak iz Debeljače putuje u Niš na megdan Željezničaru.

Trinaesto kolo odgirale su i stonoteniserke Uniree. U meču Prve lige Srbije su u Dobanovcima savladale domaće igračice rezultatom 4:1. Unirea je prva sa 25 bodova. Devetog marta u 18. časova Uzdinke dočekuju Rapid iz Nikolinaca.
Stonoteniserke Slavije 96 izgubile su od novosadske Pan-Kopče sa 1:4. Kovačičanke su pete sa 19 bodova. Devetog marta putuju u Skorenovac na megdan Doži.
Prvi prolećni meč odigraće stonoteniserke Doline u Padini u okviru desetog kola Prve vojvođanske lige protiv Tornada iz Mihajlova 9. marta u 17. časova.  Dolina je šesta uz osvojenih 7 bodova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *