Na stazama i kuglaši

U 16. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglaše Slavija je u Kovačici pobedila Kordun iz Kljajićeva 5,5:2,5. Slavijaši su peti, imaju 14 bodova. U sledećem kolu Kovačičani su ponovo domaćini. Sa početkom u 15. časova 24. marta sastaju se protiv Petrovaradina.

Kuglašice u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina odigrali mečeve 12. kola. Slavija je u Kovačici pobedila Vrbas rezultatom 5:3 a Spartak izgubio u Debeljači od Bačke iz Novog Sada sa 1:7. U subotu 23. marta se slavijašice sastaju u Novom Sadu protiv Bačke, dok su spartanke u 13. kolu slobodne. Slavija je šesta sa četiri osvojena boda a Spartak sedmi bez bodova.

Odigrano je i 18. kolo Prve vojvođanske lige: u Debeljači je Spartak odigrao nerešeno 4:4 protiv Srema iz Sremske Mitrovice. U Bačkom Gradištu je Vojvodina savladala Dolinu 5:3. U nedelju 24. marta u 10. časova Spartak u Debeljači se sastaje protiv Železničara iz Inđije a u 14. časova Dolina u Padini protiv Vrbasa. Spartak je prvi sa 27 bodova a Dolina jedanaesta sa 11 osvojenih bodova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *