Raspored poslednjeg stonoteniskog kola

U poslednje kolu Prve lige Srbije za stonotenisere sastaju se od naših klubova u Uzdinu Unirea i Železničar iz Niša, dva kluba koja su se još pre neku nedelju plasirali u Super ligu Srbije. Meč počinje u subotu 13. aprila u 16. časova. Dva sata kasnije se u Kikindi sastaju Galadska i Spartak iz Debeljače. Prvi Železničar ima 34 boda, druga Unirea 32 a treći Spartak 29 bodova.

Stonoteniserke Uniree se u Uzdinu sastaju sa Dombošem iz Malog Iđoša 13. aprila u 18. časova u poslednjem 18. kolu Prve lige Srbije. I igračice Uniree su obezbedile ulazak u Super ligu Srbije. Trenutno su liderke na tabeli sa 32 boda. Druga Vojvodina 2011 iz Novog Sada ima bod manje.

Poslednje 18. kolo odigraće 13. aprila i stonoteniserke Slavije 96 iz Kovačice u Drugoj ligi Srbije grupa Sever: u Mihajlovu se sastaju sa Tornadom. Pre poslednjeg kola su slavijašice šeste sa 24 osvojena boda. 

U Vojvođanskoj ligi se 13. aprila u 17. časova u Padini stonoteniserke Doline sastaju sa šampionkama u sezoni 2018/19 – drugom ekipom Domboša iz Malog Iđoša. Dolina je četvrta sa 12 bodova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *