Debeljača domaćin završnog turnira Super lige

Posle 16. kola rukometašice Spartaka u Prvoj ligi Srbije grupa Sever imaju 20 bodova. Spartanke su pobedile u Dolovu istoimeni klub sa 30:28 a u 17. kolu putuju u Zrenjanin na megdan Proleteru.

Debeljača je 14. aprila u Sportskoj hali domaćin završnog turnira Super lige devojčica do 12 godina. U nedelju sa početkom u 10. časova se sastaju domaći Spartak i Halas Jožef iz Ade. U sledećim duelima sastaju se ekipe Jedinstva iz Kačareva, Slovena iz Rume, Lakija iz Crvenke i Temerina. Crveno-bele izlaze ponovo na megdan u 14. časova i 10. minuta protiv Temerina.

U Drugoj ligi Srbije grupa Sever su rukometaši Crepaje posle 17 odigranih utakmica na 11. mestu na tabeli sa 9 bodova. Crepaja je izgubila kao domaćin od Somborelektra sa 28:33 a u narednom 20. kolu igra u Elemiru protiv Naftagasa.

Rukometaši Uniree su u Trećoj ligi Sever grupa Istok posle osam mečeva na petom mestu sa osam bodova. U osmom kolu je Uzdin kod kuće izgubio od Radničkog iz Jaše Tomića 31:33 a u narednom 13. aprila u Uzdinu u 17. časova Unirea se sastaje sa Omladincem iz Deliblata.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *