Izabela Lupulesku prvak Srbije sa STK “Novi Sad”

Uzdinka Izabela Lupulesku postala je ekipni šampion Srbije sa stonoteniserkama STK “Novi Sad”. Četvrti put uzastopno je reprezentativka Srbije igrala za neki klub koji je bio među četiri najbolja kluba u državi. Najpre dva puta sa Unireom Uzdin, prošle godine je igrala za finalistu STK “Obilić Alevu” a ove za branioce titule.

Novosađanke su i u revanš duelu savladale Obilić Alevu na gostovanju rezultatom 4:0 a Izabela Lupulesku je u trećem meču savladala Anetu Maksuti sa 3:2.

Pored Izabele titulu su u Kanjiži ostvarile takođe bivša igračica Uniree Sabina Šurjan, zatim Zoja Novikova i Tijana Jokić.

I u prvom duelu na SPENS-u u Novom Sadu je Lupulesku bila bolja od Maksuti sa 3:2.
   
U polufinanim duelima je Novi Sad savladao na domaćem terenu ekipu Jospipa Kolumba sa 4:1, dok su u Nišu ostvarile Novosađanke sve pobede, bilo je 4:0.

U “srpskoj Atini” je Izabela savladala najpre Olgu Mijajlović sa 3:0 a zatim i Ivanu Vejnović sa 3:1 a u Nišu i Moniku Knežević sa 3:1.

I pre plej-offa je Novi Sad bio najbolji: Lupulesku i njene klupske koleginice su ostvarile 17 pobeda uz jedan poraz. Sama Izabela je u plej-ofu ostvarila sve pobede a u prvom delu šampionata odigrala je 19 mečeva a slavila je na 17.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *