Sastavi naših kuglaških klubova u ovoj sezoni

Pre uvođenja vanrednog stanja a posle 17. kola Prve lige Srbije grupa Vojvodina Slavija iz Kovačice je druga sa 26 bodova. Slavijaši su ove sezone igrali u sastavu: Željko Toman, Dušan Prodanov, Pavel Bireš, Zoran Milosavljević, Miroslav Hrček, Tomaš Siroma, Jaroslav Strakušek, Milan Čikić i Kristijan Marko.

U istoj ligi Spartak je sedmi sa 12 osvojenih bodova. Debeljačani su nastupali u sledećem sastavu: Stefan Miljković, Vladimir Beška, Arpad Čengeri, Pavel Beška, Tamaš Šoš, Đula Mohači, Atila Balog, Marinko Đurić i Nikola Tepša.

Kuglašice Slavije iz Kovačice su takođe u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina posle 13 kola četvrte sa 14 bodova. Za slavijašice su nastupale: Ana Husar, Eva Černjoš, Ljudmila Bireš, Ivana Marko, Milica Sretenović, Ana Kuharikova, Bojana Rusov, Tamara Vukosavljev i Eva Sahter. 

U Drugoj vojvođanskoj ligi za kuglaše je Dolina posle 20. kola  je prva sa 36 bodova. Za crveno-plave su u ovoj sezoni nastupali: Dušan Kirić, Mihal Garafijat, Danijel Balaž, Vladko Sabo, Želislav Jakab, Željko Garafijat, Zdenko Karas, Denis Svak, Kristijan Ljavroš, Pavel Mega i Pavel Palenkaš.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *