Najavljena isključenja struje u mestima opštine Kovačica

ED Pančevo obaveštava da će ove nedelje zbog planiranih radova doći do isključenja el.energije u pojedinim mestima i ulicama u opštini Kovačica.

U utorak 28.jula el. energija će biti isključena u Padini, od 10h do 11h, u ulici I. L. Ribara od Proleterske do Jana Kolara i u ulici Jana Kolara od I. L. Ribara do Gornje doline. U Kovačici istog dana od 12h do 13h doći će do prekida snabdevanja el.energijom u ulici Mihajla Pupina od Šturove do Masarikove ulice.

U sredu 29. jula el. energija biće isključena u Kovačici, Debeljači, Padini i Crepaji. Bez struje biće cela naseljena mesta u vremenu od 8h do 14:30.

U četvrtak 30. jula isključenje struje je najavljeno u Kovačici od 9h do 13:30 u ulicama J. Bartoša od Nikole Tesle ka Padini, J. Čajaka od I.L.Ribara ka Padini, B. Jedinstva od I.L.Ribara ka Padini, Hvjezdoslava od Nikole Tesle do kraja. Isključenje el. energije obuhvatiće i cele ulice Ive andrića i Padinsku, kao i ul. Nikole Tesle od J. Bartoša do Hvjezdoslavove, kao i Ciglanu, Stavitelj, Padinski put. U slučaju ranijeg završetka radova ED Pančevo zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena a u slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *