Odluka o Sajmu knjiga za dve nedelje

Online izdanja beogradskih dnevnih novina nedavno su preneli vest da se Ivan Karl, gradski skretar za kulturu, s predstavnicima udruženja izdavača, članovima odbora i menadžmentom Beogradskog sajma dogovorio da se još jednom sastanu 15. septembra i da tada odluče o održavanju Beogradskog sajma knjiga.

Karl je rekao da su predstavnici sajma za održavanje u predviđenom terminu u skladu sa epidemiološkim preporukama koje tada budu na snazi.

Kako kaže, u međuvremenu je zatražio od kolega sa Beogradskog sajma da izađu sa projekcijom koja je to minimalna frekvencija ljudi, dovoljna da i sajam i izdavači mogu da pozitivno posluju.Naravno, videće pre toga stanje kakva će epidemiološka situacija u Srbiji biti.

Postoji razmišljane izdavača i predsednika Odbora za organizaciju Međunarodnog sajma knjiga i dramskog pisca Duška Kovačevića da se smotra eventualno pomeri na decembar pa da ove godine to bude novogodišnji Sajam knjiga.
   
U svakom slučaju organizatori će sagledati sve organizacione, ekonomske, programske i pre svega zdravstvene aspekte održavanja Sajma knjiga i potom doneti konačnu odluku sredinom septembra.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *