Uspeh karatista “Doline” na Funakoshi kupu

Poslednje martovske nedelje je u Ćićevcu održan Funakoshi kup. Učestvovalo je 20 klubova i 250 takmičara u katama, dogovorenog sparinga i borbi. Dolina je imala na ovom takmičenju JKA Shotokan federacije deset takmičara koji su osvojili 21 medalju od čega 9 zlatnih, 8 srebrnih i 4 bronzane. 

Lana Tomašikova je osvojila po jednu srebrnu i bronzanu medalju, Sofija Domovska četiri zlatne medalje, Viktor Valenta je osvojio jedno četvrto mesto, Ivan Kotvaš dve zlatne i jednu srebrnu medalju, Danijela Cickova jednu srebrnu medalju, Staša Tomašikova jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju, Timea Tomanova jednu zlatnu i četiri bronzana odličja, Vanesa Huđecova i Nađa Kovačova po jednu bronzanu medalju i Samuel Hrćan jedno najsjajnije odličje. Zlatno odličje osvojio je i kata tim devojčica u sastavu Timea Tomanova, Nađa Kovačova i Vanesa Huđecova.

U izjavi za naš program je trener Mario Boboš čestitao svim takmičarima, zahvaljuje se roditeljima koji su podržali svoju decu i omogućili im da dođu na takmičenje.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *