24sedam saznaje: Generala Malešića namestile kolege iz SUK jer o njima ima dokaze da su bili na platnom spisku “kavčana”!

Slobodan Malešić, načelnik novosadske policije koji je sinoć sa još tri osobe uhapšen po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovina uticajem, žrtva je prljavih kolega koji decenijama rade za mafiju!

Kako 24sedam saznaje, uhapšeni Malešić, po činu general MUP Srbije, sklonjen je iza rešetaka da ne bi obelodanio brojne dokaze koje poseduje protiv policajaca koji već godinama sede u policiji kao krtice organizovanih kriminalnih grupa i za to dobijaju ogromne pare!

Pravi razlog hapšenja načelnika Slobodana Malešića za naš portal otkrio je njegov kolega iz vrha MUP (ime i prezime poznato redakciji), koji je sa njim godinama sarađivao na raskrinkavanju ne samo kriminalnih grupa, nego i njihovih jataka i saradnika u srpskoj policiji.

Kako kaže, Slobodan Malešić bio je jedan od retkih u policiji koji se borio protiv mafije i zbog toga je postao isuviše ozbiljna i pretnja i smetnja onima koji su svoju policijsku značku “uremili” mafiji.

-Namestili su ga ljudi koji najmanje 20 godina rade u policiji, a zapravo rade za mafiju. Njihova prava uloga je to što su decenijama krtice kriminalaca, prenoseći im informacije za novac, potkopavajući tako ne samo svoje kolege, nego i samu državu, naveo je naš sagovornik iz samog vrha MUP, koji je, zatim, izneo, još šokantnije podatke o pozadini sinoćnjeg hapšenja.

POZOVI SUK RADI OTMICE I TROVANJA

Prema njegovim navodima, nema sumnje da su mu smestili visokopozicionirani inspektori u Službi Unutrašnje kontrole MUP Srbije koji su radili za zloglasni crnogorski “kavački klan” i njegovu ekspozituru predvođenu Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem.

Malešić je, objašnjava, sve to istražio i prikupio dokaze zbog čega je za njih postao veoma opasan.

Načelnik novosadske policije prikupio je dokaze o funkionerima SUK da su godinama bili na platnom spisku “kavačkog klana” i da su se na račun saradnje sa ovom kriminalnom grupom, ali i nekim prethodnim grupama, bukvalno obogatili, otkriva za 24sedam.

Takođe navodi i da je Malešić dokumentovao njihovo učešće u najmanje jednoj otmici, kao i organizaciji trovanja vođe “škaljarskog klana” Jovice Vukotića u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Dobijali su, kaže, gomilu para od “kavčana” da unište “škaljarski klan”.

MOZAK OPERACIJE

-Organizator ovih prljavih radnji, sa kolegom iz policije, kome je nadimak Toma (ime i prezime poznato redakciji), često se opijaju zajedno, a pod dejstvom alkohola oštetili su mnoga službena vozila i napravili gomilu saobraćajnih prekršaja, ali su sve to zataškali, međutim, Malešić ih je otkrio, objašnjava pozadinu hapšenja generala policije njegov kolega.

Kako saznajemo, postoji ozbiljna sumnja, zasnovana na prikupljenim dokazima, da je pomenuti dvojac iz vrha policije opljačkao fond “Gvantanamo”.

24sedam će u kontinuitetu objavljivati serijal o dubokoj državi u vrhu srpske policije koja po nalogu mafije ruši predsednika Aleksandra Vučića i urušava državu

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *