Kuglanje: Odigrano 13. kolo

U Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za muškarce odigrano je 13. kolo. Kuglaši Slavije ugostili su ekipu Železničara iz Inđije. Domaći tim je pobedio rezultatom 5,5-2,5. Slavijaši su trenutno na 5. mestu u tabeli, imaju 13 bodova. KK Spartak iz Debeljače je igrao u Apatinu, gde je izgubio od domaćeg tima rezultatom 6 – 2. Debeljača je na 6. mestu sa 13 bodova. U narednom, 14. kolu, Slavija putuje u Novi Sad, gde će igrati protiv kluba 13. maj, 4. februara od 16 časova. KK Spartak, u nedelju, 5. februara od 10 časova će ugostiti KK Banat.

U Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za žene odigrano je 9. kolo. Kuglašice Slavije su igrale protiv kuglaškog kluba Eđšeg i pobedile rezultatom 2,5 – 5,5. Kuglašice Slavije su trenutno na 2. mestu na tabeli sa 12 bodova. Kuglašice Doline su igrale u Petrovaradin protiv tamošnje istoimene ekipe. Padinski tim je izgubio od Petrovaradinki rezultatom 8:0. Padinke su trenutno na poslednjem mestu na tabeli, bez bodova. U sledećem 10. kolu Slavija će ugostiti kuglašice kluba Novi Sad 1932, 4. februara u 16 časova a Dolina Eđšeg 5. februara u 14 časova.

Kuglaši Doline su u okviru 15. kola Prve vojvođanske lige snage odmerili sa klubom Dunav iz Bačke Palanke. Domaćini su pobedili rezultatom 7:1. Kuglaši iz Padine su i dalje prvi na tabeli sa 30 bodova i ujedno su oborili rekord kuglane. U narednom, 16. kolu, Dolina putuje u Novi Sad, gde će 5. februara od 12 časova igrati protiv Petrovaradina.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *