Odigrano novo kuglaško kolo

Odigrano je 14. kolo Prve lige Srbija grupa Vojvodina za muškarce.
U Novom Sadu je “13. maj” kao domaćin savladao Slaviju iz Kovačice rezultatom 6:2.

Spartak je u Debeljači pobedio Banat iz Zrenjanina 7:1. “Crveno-beli” su peti sa 15 bodova a slavijaši šesti sa dva boda manje od komšija.

U nedelju 19. februara je za naše klubove na programu 15. kolo. Spartakovci putuju u Vrbas, gde se sastaju sa Hajdukom iz Kule. Slavija istog dana u 15. časova igra protiv prvopasiranog Jadrana iz Golubinaca.

U istoj ligi za žene dame su odigrale 10. kolo. Slavijašice su pobedile ekipu NS 1932 iz Novog Sada sa 6:2 a u derbiju začelja je Dolina bila bolja od Eđšega sa 5:3, što je njihova prva prvenstvena pobeda.

Najbolje u ovom kolu od prve do pete staze bile su upravo Kovačičanke : Husarova,Milosavljevićeva, Eva i Lana Černjošove, kao i Kuharikova. Slavija je druga sa 14 bodova a Dolina sedma sa 2 osvojena boda.

U nedelju 19. februara Slavija je slobodna a u 11. kolu “crveno-plave” igraju u Novom Sadu protiv ekipe NS 1932. Kuglaši Doline pobedili su u 16. kolu Prve vojvođanske lige u gostima Petrovaradin 7:1. “Crveno-plavi” su lideri na tabeli sa osvojena 32 boda, bez izgubljenog boda. U sledećem 17. kolu Padinci putuju u na derbi celog prvenstva.

U Novom Sadu će se odigrati meč drugoplasiranog Srema iz Sremske Mitrovice koji ima pet bodova manje od Doline.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *