Rezultati trećeg kuglaškog kola

Kuglašice Spartaka iz Debeljače i Slavije iz Kovačice počele su prvenstvene mečeve u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina 18. septembra opštinskim derbijem na kuglani u Debeljači.

Bolja je bila Slavija, pobedile su Kovačanke rezultatom 6:2. Slavija je treća sa dva a Spartak četvrti na tabeli bez boda. Slavijašice u subotu 24. septembra u 16. časova dočekuju Eđšeg iz Bačke Topole, dok su spartanke u drugom kolu slobodne.
U trećem kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina za muškarce Dolina je izgubila od Eđšega u Bačkoj Topoli 1:7, dok je kovačička Slavija u Padini pobedila Polet iz Sombora 7:1. Peta Slavija i šesta Dolina imaju po četiri osvojena boda. Dolina je 25. septembra u 13. časova domaćin Spartaku 024 iz Subotice, dok se Slavija istog dana sastaje u Novom Sadu sa Vojvodinom.
U trećem kolu Prve vojvođnske lige su kuglaši Spartaka na kuglani u Debeljači izgubili od Vihora iz Sombora 3:5. Spartakovci su šesti na tabeli sa četiri osvojena boda. U nedelju 25. septembra igra Spartak  protiv Jadrana u Golubincima.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *