Rezultati kuglaškog kola

U šestom kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglaše je u Padini Dolina savladala Polet iz Sombora sa 5:3, dok je Slavija iz Kovačice izgubila na gostovanju od Eđšega iz Bačke Topole rezultatom 1:7. Slavija je peta a Dolina šesta – oba kluba imaju po šest bodova.

U nedelju 23. oktobra je Slavija domaćin Apatinu u 15. časova, dok Dolina odlazi u Vrbas na megdan Dunavu iz Bačke Palanke.
Odigrano je i četvrto kolo Prve lige Srbije grupa Vojvodina za žene. Oba naša kluba su kao domaćini izgubili identičnim rezultatom 1:7 – Slavija u Kovačici od Vrbasa a Spartak u Debeljači od Sente. Slavija je peta sa dva boda, Spartak sedmi bez boda. U subotu 22. oktobra slavijašice putuju u Novi Sad na megdan Almenti, dok je sutradan u Bačkoj Topoli Eđeg domaćin „spartankama“.
U sedmom kolu Prve vojvođanske lige su kuglaši Spartaka u Debeljači pobedili 13. maj iz Novog Sada 6:2. Spartakovci su treći sa deset bodova. U nedelju 23. oktobra Debeljačani putuju u Kljajićevo gde će odmeriti snage protiv istoimenog kluba.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *