Obilazak investicionih radova u opštini Kovačica

Javna česma  sa zdravom vodom , centar Kovačice, Fabrika vode Kovačica – Idvor , trim staza i teretena na otvorenom u starom parku Kovačica.

U Debeljači je u petak 25. novembra uz prisustvo lokalnih funkcionera puštena u rad Javna česma. Delegacija opštine Kovačica na čelu sa predsednikom Milanom Garaševićem obišla i aktuelne radove u opštini.

Predsednik opštine Kovačica sa predstavnicima opštinske samouprave obišao je mesta kovačičke opštine. U Debeljači je otvorena još jedna javna česma, a na mestu radova u ulici blizu okretnice autobusa predstavnici opštine na čelu sa predsednikom Milanom Garaševićem obišli su radove i razogavari sa građanima koji su izrazili zadovoljstvo građanskom incijativom koja je inicirala radove JKP 4. oktobar.

Pored Debeljače, predstavnici lokalne vlasti posetili su i park ispred Gimnazije Mihajlo Pupin u Kovačici, gde je pomoćnik predsednika opštine Jozef Toman najavio radove na trim stazi koje će finansirati Ministarstvo za sport i omladinu sa preko milion dinara i opština Kovačica sa oko pola miliona dinara

Pred seoskim učiteljem Dragišom Matićem iz Idvora našla se opštinska delegacija zajedno sa direktorom doma kulture u ovom mestu, Svetislavom Zakićem, i imala priliku da čuje o važnosti diplomatskog rada Mihajla Pupina. Predsednik je, zajedno sa seoskim učiteljem, polagao cveće na spomenik Mihajla Pupina.

Pored posećenih radova koji su u toku, važnih investicija u opštini Kovačica, obilazak opštine Kovačica završio se ispred lokalne samouprave gde su u toku radovi na popločavanju. Ovom prilikom prisutnima se obratio Emil Jonas, v.d. direktora Direkcije za izgradnju i istakao da je popločavanje samo početni korak u sveukupnom kulturno – turističkom razvitku naše opštine.

 

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *