Konferencije klubova od 8. do 10. februara

Predstavnici Fudbalskog kluba Vojvodina iz Crepaje biće prisutni na Konferenciji Prve južnobanatske lige koja je zakazana za sredu 8. februar u Banatskom Karlovcu sa početkom u 18. časova. Prvo prolećno kolo u ovoj ligi na programu je 11. i 12. marta. Vojvodina će utakmicu 16. kola protiv BAK-a iz Bele Crkve na stadionu “Sto topola” odigrati 12. marta u 14. časova i 30. minuta. Takozvano međukolo u ovoj ligi na programu je u sredu 24. marta.

Konferencija Druge južnobanatske lige Zapad održaće se u Pančevu u četvrtak 9. februara sa početkom u 18. časova. U Drugoj južnobanatskoj ligi Zapad – Sever nalaze se od naših klubova Spartak iz Debeljače, Unirea iz Uzdina, Polet iz Idvora i Pobeda iz Samoša. Prvo prolećno kolo Druge južnobanatske lige Zapad – Sever na programu je 26. marta u 16. časova. U 10. kolu sastaju se u Vojlovici Mladost – Spartak Debeljača, u Opovu Omladinac 1927 – Pobeda Samoš, dok se u opštinskom derbiju u Idvoru sastaju Polet i uzdinska Unirea.

Plej of takmičenje u Drugoj južnobanatskoj ligi Zapad počinje u sredu 24. maja prvim četvrtfinalnim utakmicama. Ove kao i polufinalne i finalne utakmice igraju se svake srede i nedelje do 11. juna kada će se znati i koji tim igra baraž. Termini baraža za popunu Prve južnobanatske lige su nedelja 18. juna prva i četvrtak 22. juna druga utakmica.     

Druga južnobanatska liga Istok zasedaće u Beloj Crkvi u petak 10. februara u 18. časova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *