U sredu 7. juna fudbalski spektakl u Debeljači

U sredu 7. juna je u Debeljači praznik fudbala. Posle pet sezona boravka u Drugoj južnobanatskoj ligi ima domaći Spartak 1911 najveću priliku da se domogne višeg ranga takmičenja. U finalu plej ofa Druge južnobanatske lige Zapad se crveno-beli sa početkom u 17. časova i 30. minuta sastaju sa Radničkim iz Barande. Revanš u filmskom mestu za ulazak u Prvu južnobanatsku ligu je u nedelju 11. juna u istom terminu.

Spartak je u poslednjih deset sezona bio i u daleko višem rangu takmičenja: tri sezone su Debeljačani boravili u Srpskoj ligi grupa Vojvodina: od sezone 2007/08 do sezone 2009/10. Usledio je pad: sezonu 2010/11 je Spartak igrao u Vojvođanskoj ligi Istok, narednu u Prvoj južnobanatskoj ligi a od sezone 2012/13 igra u Drugoj južnobanatskoj ligi.

Ovogodišnju sezonu u Drugoj južnobanatskoj ligi Zapad grupa Sever su „spartakovci“ završili na drugom mestu sa 38 osvojenih bodova, četiri više od njih imao je upravo protivnik u finalu Radnički iz Barande.

U jesenjem delu prvenstva je u Barandi je Spartak pobedio rezultatom 3:2, dok je Radnički u prolećnom delu šampionata bio bolji i savladao domaću Debeljaču rezultatom 2:0.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *