Kuglaši Spartaka dele prvo mesto

Odigrano je i poslednje kolo za kuglaše iz Prve vojvođanske lige ove godine. Posle pobede na kuglani u Debeljači protiv Sente rezultatom 6:2,
Spartak deli prvo mesto zajedno sa još dva kluba koji imaju 18 bodova. Prvi je 13. maj iz Novog Sada, drugi spartakovci a treći Petrovaradin. Crveno-beli prvi startuju u novoj godini prvi: u nedelju 27. januara u Vrbasu se sastaju protiv Vrbas Dane.

U ligi više su poslednja kola za ovu godinu odigrana nedelju dana ranije. Podsetimo, u 11. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina su kuglaši Slavije u Kovačici savladali Dunav iz Bačke Palanke 7:1, dok je Dolina iz Padine remizirala u gostima protiv Jadrana iz Golubinaca 4:4.

Slavija je osma sa osam bodova, Dolina deseta sa sedam. Apatin je prvi sa 20 bodova. Apatinci imaju pet bodova više od zrenjaninskog Banata.

U 12. kolu 11. februara 2018. u 13. časova na padinskoj kuglani gostuje pomenuti drugoplasirani Banat. Slavija odlazi u Bačku Topolu na megdan Eđšegu.

U Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za kuglašice, Slavija je posle prvog dela takmičenja na petom mestu sa pet osvojenih bodova, Spartak sedmi bez bodova. U 8. kolu 10. februara 2018. godine se u Kovačici igra opštinski derbi Slavija – Spartak.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *