Rezultati naših kuglaških klubova i najava novog kola

Svi naši kuglaški klubovi su prethodnog vikenda izgubili mečeve identičnim rezultatom 3:5.

U trinaestom kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglaše je Slavija u Kovačici izgubila od zrenjaninskog Kristala 3:5. Istim rezultatom 3:5 je Dolina iz Padine izgubila na gostovanju od Vihora iz Sombora. U nedelju 25. februara Dolina u Padini dočekuje Apatin. Meč počinje u 13. časova. Slavija putuje istog dana u Novi Sad na megdan Vojvodini. Slavija je šesta sa 10 a Dolina deseta sa devet osvojenih bodova.

Odigrano je i deveto kolo Prve lige Srbija grupa Vojvodina za kuglašice: Spartak je izgubio kod kuće od Radničkog LK iz Kikinde 3:5, dok su kuglašice Slavije u ovom kolu bile slobodne. U desetom kolu oba kluba gostuju: spartanke odlaze u Bačku Topolu na megdan Eđšegu 24. februara, dok se slavijašice 25. februara sastaju u Zrenjaninu sa kikindskim Radničkim LK. Slavija je peta sa sedam bodova a Spartak sedmi bez osvojenog poena.

U sedamnaestom kolu Prve vojvođanske lige za kuglaše je debeljački Spartak izgubio u Kljajićevu od istoimene ekipe 3:5. Crveno-beli se 25. februara na svojoj kuglani sastaju protiv 13. maja iz Novog Sada. Meč četvrtog protiv trećeg tima počinje u nedelju u 13. časova. Spartakovci su četvrti sa 20 osvojenih bodova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *