“Nije naivno trčati” drugi put 7. aprila

U subotu 7. aprila održaće se u Kovačici i Debeljači drugi po redu Kovačički polumaraton pod nazivom “Nije naivno trčati”. Organizator trke je Atletsko-rekreativni klub “Maratonko” iz Kovačice uz pomoć lokalne samouprave, Turističke organizacije opštine Kovačica i brojnih institucija i pojedinaca, ne samo iz Kovačice i Debeljače.

Trči se polumaraton 21 kilometar i 100 metara, kao i frtalj maraton 10 kilomerara i 550 metara. Onlajn prijave se vrše na trka.rs/event/71. Vremensko ograničenje za obe trke je 3 sata. Start i cilj je isti kao i prošle godine, ispred zgrade Skupštine opštine Kovačica, u ulici Maršala Tita 50.

Sedmog aprila od 8:00 do 10:30 je okupljanje trkača i podizanje startnih brojeva u Osnovnoj školi “Mlada pokolenja” u Kovačici, u ulici Maršala Tita 33. U 11:00 je start trka a u 11. časova i 10. minuta novina na Kovačičkom polumaratonu – start dečije trke. Od 13:30 do 14:00 časova je dodela medalja a u 14:00 ručak – bajkerski pasulj.
Startnina do 4. aprila do 12:00 časova iznosi 1.000 dinara. Prijavljivanje na dan trke nije moguće. Startni paket do 31. marta sadrži majicu, startni broj, finišersku medalju, okrepu na stazi i cilju, ako i pomenuti ručak. Od 1. do 4. aprila u startni paket ne ulazi majica.

Nagrade u polumaratonu predviđene su za po četiri muške i ženske kategorije, zatim za apsolutne pobednike – atletičara i atletičarku, kao i najbolju trkačicu i trkača iz Opštine Kovačica.
Kod frtalj marartona nagrade su za najbolje – juniorku i juniora, kao i apsolutne pobednike – atletičara i atletičarku, takođe i najbolju trkačicu i trkača iz Opštine Kovačica.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *