Plasman naših stonoteniskih klubova u sezoni 2017/18

U sezoni 2017/18 naši stonoteniski klubovi ostvarili su sledeće plasmane:

Super ligu Srbije igrali su stonoteniseri Uniree. Završili su sezonu na poslednjem desetom mestu uz 18 utakmica, 3 pobede, 15 poraza i 19 bodova. Uzdinci će naredne sezone igrati u Prvoj ligi Srbije.

Upravo u pomenutoj Prvoj ligi Srbije igrao je Spartak iz Debeljače: spartakovci su četvrti, deset pobeda, osam poraza, 28 bodova.

Igračice Uniree su takođe igrale u Prvoj ligi Srbije. Uzdinke su šeste, sedam pobeda, jedanaest poraza, 25 osvojenih bodova.

Stonoteniserke Slavije 96 iz Kovačice u Drugoj ligi Sever završile su na petom mestu. U 16 utakmica pobedile su u osam, isto toliko imaju i poraza uz 24 osvojena boda.

Igračice Doline iz Padine u Vojvođanskoj ligi su na kraju sezone takođe pete: dvanaest utakmica, tri pobede, devet poraza uz petnaest osvojenih bodova.

U Banatskoj ligi takmičila su se dva stonoteniska kluba iz naše opštine: Dolina iz Padine je na kraju osvojila vicešampionsku titulu: deset utakmica, osam pobeda, dva poraza, osamnaest bodova. Slavija 96 iz Kovačice peta, dva poraza, osam pobeda, dvanaest bodova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *