Rezultati kuglaškog prvenstva

Poslednjeg vikenda u septembru počela su nadmetanja i u Prvoj ligi Srbije – grupa Vojvodina za kuglašice. U Novom Sedu je ekipa NS 1932 iz Novog Sada savladala Spartak iz Debeljače rezultatom 7:1. Slavija je bila slobodna. Spartak je šesti bez boda a Slavija sedma bez odigrane utakmice. U drugom kolu u subotu 13. oktobra Slavija dočekuje ekipu NS 1932 iz Novog Sada. Meč na kuglani u Kovačici počinje u 16. časova. U nedelju 14. oktobra sa početkom u 15. časova na kuglani u Debeljači Spartak dočekuje Sentu.

U trećem kolu Prve lige Srbije za muškarce je Vihor iz Sombora savladao Slaviju iz Kovačice rezultatom 5:3. Slavijaši su sedmi bez osvojenog boda. Četrnaestog oktobra Kovačičani dočekuju prvoplasirani Jadran iz Golubinaca.

Odigrano je i treće kolo Prve vojvođanske lige. Spartak iz Debeljače je kao gost savladao Polet iz Sombora sa 5:3, dok je Dolina u Padini odigrala nerešeno sa ekipom 13.  maj iz Novog Sada 4:4. Spartakovci su drugi sa maksimalnim učinkom i šest osvojenih bodova, Dolina deseta sa jednim osvojenim bodom. Četrnaestog oktobra Dolina putuje u Novi Sad na megdan Sremu iz Sremske Mitrovice, dok se  Spartak istog dana sa početkom u 10. časova na domaćoj kuglani sastaje sa Spensom iz Novog Sada.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *