Remi Spartaka, Poleta, Slavije, porazi Doline, Vojvodine i Uniree

 Nijedan naš klub nije pobedio 7. oktobra u prvenstvenim fudbalskim utakmicama.

U devetom kolu Prve južnobanske lige je Spartak 1911 iz Debeljače remizirao sa prvoplasiranim Partizanom u Uljmi 1:1.
U Grebencu je Vulturul savladao Dolinu 4:0, dok meč na stadionu Sto topola nije odigran: Vojvodina iz Seleuša osvojila je tri boda pobedivši službenim rezultatom domaći istoimeni klub 3:0.

Spartak je deseti sa trinaest osvojenih bodova, Dolina na petnaestom mestu ima sedam a Vojvodina iz Crepaje je osamnaesta bez osvojenog boda.

Desteto kolo na programu je 14. oktobra sa početkom u 15. časova. Spartak se u Debeljači sastaje protiv Dunava iz Banatske Palanke, Vojvodina iz Crepaje putuje u Pavliš na megdan Crvenoj zvezdi, dok padinska Dolina igra u Vlajkovcu protiv Jedinstva.

Odigrano je i šesto kolo Druge južnobanatske lige Zapad – Sever. U derbiju kola je u Idvoru Polet remizirao sa Slavijom iz Kovačice 2:2, u Sefkerinu je Tempo pobedio Unireu iz Uzdina 2:1, dok je samoška Pobeda bila u ovom kolu slobodna.
    
Polet na prvoj i Slavija na drugoj poziciji na tabeli imaju po 13 bodova, četvrta Unirea je sakupila devet a deveta Pobeda ima jedan osvojen bod.

Novi opštinski derbi igra se u nedelju 14. oktobra u 15. časova: u Uzdinu se sastaju Unirea i Polet iz Idvora, Pobeda u Samošu dočekuje Tempo iz Sefkerina a Slavija u Kovačici Omladinac 1927 iz Opova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *