Prvenstvene mečeve odigrali kuglaši i kuglašice

U četvrtom kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina su kuglaši Slavije u Kovačici pobedili Jadran iz Golubinaca 5:3. Slavijaši su
posle prve pobede na šestoj poziciji od deset klubova. Kovačičani u nedelju 21. oktobra putuju u Zrenjanin na megdan Banatu.

Odigrano je i drugo kolo Prve lige Srbija grupa Vojvodina za kuglašice. Spartak je u Debeljači izgubio od Sente 2:6 a Slavija u Kovačici od ekipe NS 1932 iz Novog Sada sa 3:5. Spartak je šesti a Slavija sedma bez osvojenog boda. U trećem kolu slavijašice putuju u subotu 20. oktobra u Sentu na megdan istoimenoj ekipi, dok sutradan 21. oktobra u Zrenjaninu Spartak igra protiv Radničkog LK iz Kikinde.
U četvrtom kolu Prve vojvođanske lige su kuglaši Doline iz Padine izgubili na gostovanju od Srema iz Sremske Mitrovice 3:5. dok je Spartak u Debeljači savladao Spens iz Novog Sada 7:1. Spartak je sa svim pobedama prvi sa 8 bodova a Dolina deseta sa 1 bodom. Liga ima 12 klubova. U nedelju 21. oktobra se u Padini igra opštinski derbi između Doline i Spartaka iz Debeljače. Meč počinje u 16. časova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *