Uspeh najmlađih stonotenisera na Otvorenom prvenstvu u Novom Sadu

Kako prenosi stonoteniski portal stonitenis.org na Otvorenom prvenstvu Novog Sada poslednjeg vikenda u oktobru se okupio veliki broj mlađih igrača, talentovanih stonoteniserki i stonotenisera a takmičenje se odvijalo u šest disciplina: srednjoškolci, srednjoškolke, dečaci i devojčice sedmih i osmih, petih i šestih trećih i četvrtih i prvih i drugih razreda, kao i zabavište.

Uzdinac Filip Šubonj koji nastupa za Banat iz Zrenjanina u kategoriji igrača trećih i četvrtih razreda osvojio je bronzano odličje. Srebro je pripalo Dunji Sarić iz Slavije 96 iz Kovačice u konkurenciji sedmih i osmih razreda. Bronzom se okitila i njena klupska koleginica Maja Vanjo kod stonoteniserki trećih i četvrtih razreda.

Da je veliki talenat u stonom tenisu potvrdila je još jednom Jana Havela iz Slavije 96 iz Kovačice. Ona je jedina na prestižnom takmičenju uzela čak dve zlatne medalje: u kategoriji trećih i četvrtih razreda, kao i u kategoriji petih i čestih razreda. Dve medalje na ovom turniru uspela je da osvoji još samo u istoj kategoriji kao Havelova jTeodora Miul iz Rapida iz Nikolinaca, ali srebrno i bronzano odličje.

 

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *