Stonoteniserke Uniree šampionke prvog dela a stonoteniseri Uniree jesenji vicešampioni Prve lige Srbije

Stonoteniseri Uniree su drugi posle prvog dela prvenstva. Jedini poraz zabeležili su u Nišu protiv jesenjeg šampiona Železničara. Uzdinci imaju osam pobeda i jedan poraz. U devet kola osvojili su 17 bodova, bod manje od Nišlija. U istoj ligi stonoteniseri Spartaka iz Debeljače završili su prvi deo takmičenja na trećem mestu sa bodom manje od Uniree.

Stonoteniserke Uniree su jesenje šampionke Prve lige Srbije. Uzdinke su zabeležile svih devet pobeda uz osamnaest osvojenih bodova. Dva boda manje i dve pobede manje ostvarile su na drugoj poziciji stonoteniserke Čoke.

Posle prvog dela prvenstva su u Drugoj ligi grupa Sever stonoteniserke Slavije 96 na petom mestu sa 12 osvojenih bodova. Kovačičanke imaju četiri boda manje od prvoplasiranog Zmajeva.

Stonoteniserke Doline su u takmičenju niže, Vojvođanskoj ligi, osvojili posle jesenje dela takmičenja četvrto mesto sa sedam osvojenih bodova, dva manje od dva prvoplasirana tima: Domboša iz Malog Iđoša i Panona iz Novog Sada.

Kao što je poznato od ranije, stonoteniseri Doline iz Padine i Slavije iz Kovačice se ne takmiče u Banatskoj ligi, pošto se nije pre početka takmičenja prijavilo dosta klubova za odigravanje lige.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *