Najbolji sportisti Uzdina za 2018. godinu

Redakcija časopisa “Tibiskus” iz Uzdina proglasila je najuspešnije sportiste mesta Uzdin za 2018. godinu. Laureati 25. uzdinske sportske Gale su stonoteniseri Izabela Lupulesku i Lorencio Lupulesku.

Po mišljenju uredništva pomenutog uzdinskog časopisa, rang lista najboljih i najuspešnih sportista je sledeća: za najbolje sportiskinje proglašene su Izabela Lupulesku na prvom mestu,  na drugom dele igračice STK Unirea – ravnomerno Anđela Menger, Anelija Lupulesku i Reka Bezeg. Treće mesto nije dodeljeno.
 
Kod sportista na pobedničkom postolju su samo stonoteniseri: na prvom Lorencio Lupulesku, drugi je Filip Radović a treći Aleksandru Bojer.  Najbolji trener je i ove godine trener stonog tenisa Nikolae Lupulesku. Najbolje su dve muške ekipe – titulu ravnopravno dele STK “Unirea” i ekipa za mali fudbal “Unirea”, osvajač Kupa Libertatee. Najbolja ženska ekipa je Stonoteniski klub Unirea. Nagradu “Dr. Todor Puja” za fer plej dobili su kod dama stonoteniserka Branislava Vignjević i Antonel Jepure, golman malog fudbala.

Dobitnik specijalnog priznanja – diplome “Adam Krecu – Nikola Srbu – Jova Spariosu” za najboljeg sportskog radnika dobio je  Milan Tale Andrić iz FK “Uniurea” a zahvalnice Marčel Sekulić iz FK “Unirea”, Jova Lupulesku iz STK “Unirea” i Pavel Balan RK “Unirea”.

Dodeljene su i zahvalnice sportistima iz svih sportova, onim sportistima koji su se 2018. godine istakli u promociji uzdinskog sporta.

Dodela svih priznanja održana je 5. januara 2019. godine u okviru manifestacije “Gala uzdinskog sporta”. 

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *