Treća sednica Skupštine opštine Kovačica 26. oktobra

Treća sednica Skupštine opštine Kovačica održaće se u velikoj sali za sednice u zgradi Opštinske uprave opštine Kovačica sa početkom u 11. časova. 

Odbornici će na trećoj sednici razmatrati deset tačaka dnevnog reda: u prvoj preloge Odluka o izmenama i dopunama Odluke u budžetu Opštine Kovačica za 2020. godinu i izmene i dopune Kadrovskog plana Opštine Kovačica za ovu godinu.

U drugoj tački razmatraće se predlozi Odluke o izmeni i dopuni odluke o zaduživanju opštine Kovačica radi ulaganja u kapitalne investicije za 2020. godinu.

Razmatranje predloga Odluke o izmenama i dopunama odluke o Opštinskom veću opštine Kovačica, naziv je treće tačke dnevnog reda.

Sledeća tačka nosi naziv: Razmatranje predloga Odluke o izmenama odluke o boravišnoj taksi.

Od pete do desete tačke dnevnog reda na programu je razmatranje predloga: izmene Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Elan“ Kovačica za 2020. godinu u petoj, Izveštaja o radu i Finansijskog izveštaja Predškolske ustanove „Kolibri“ Kovačica za radnu 2019/20 i Godišnjeg plana rada za radnu 2020/21 godinu u šestoj, Rešenja o razrešenju i imenovanju jednog člana Školskog odbora Osnovne škole „Lukrecija Ankucić“ Samoš u sedmoj, a dva člana Školskog odbora Osnovne škole „Sava Žebeljan“ Crepaja u osmoj tački.

Razmatranje predloga Rešenja o razrešenju vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća RTV Opštine Kovačica je na programu devete a razmatranje predloga Rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća RTV Opštine Kovačica naziv je poslednje tačke dnevnog reda treće sednice.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *