Unirea u polufinalu plej-offa, Pobeda u polufinalu plej-auta

Fudbalski klub Unirea će u Uzdinu u nedelju 30. maja igrati prvi meč polufinala plej-offa za popunu Prve južnobanatske lige protiv Jedinstva Stević iz Kačareva.

U drugom polufinalu igraće Dolovo i Glogonj. 

Polufinale 30. maja počinje u 17. časova 30. minuta.  

U četvrtfinalnim mečevima je Unirea u obe utakmice bila bolja od Proletera iz Mramorka: 4:0 i 3:2 a Jedinstvo Stević takođe je u oba duela bilo bolje od Omladinca iz Deliblata 2:1 i 1:0.

Iako je u Bavaništu izgubio rezulatom 2:3 Glogonj ide u drugo polufinale pošto je kod kuće savladao BSK sa 1:0. U slučaju istog broja pogodaka pobednik dvomeča je ekipa koja postigne veći broj pogodaka u gostima. 

Dolovo je u oba meča bilo bolje od Mundiala iz Pančeva 5:2 i 3:0. 

Pošto je Radnički iz Kovina iz Vojvođanske lige Istok ispao u Prvu južnobanatsku ligu, iz Prve lige će pored Radničkog iz Barande ispasti još jedan klub. Samim tim će iz Druge lige u novoformiranu Opštinsku ligu ispasti još jedan klub. U Debeljači će na stadionu Spartaka Pobeda iz Samoša kao domaćin ugostiti u polufinalu plej-auta Mladost iz Vojlovice. I ovaj meč počinje u 17. časova 30. minuta. U drugom polufinalu sastaju se Omladinac 1927 Opovo protiv Borca iz Pločica. 

Revanš mečevi su na programu 6. juna.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *