Kuglaški rezultati

Odigrano je 6. kolo Prve lige Srbije za kuglašice. Kuglašice Slavije izgubile su na gostujućem terenu od Kike 0230 iz Kikinde sa 3:5. Meč kuglašica Doline protiv Eđšega iz Bačke Topole je odložen zbog bolesti gostujućih takmičarki.

Jedanaestog decembra u 16. časova igra u Kovačici Slavija protiv Vrbasa a sutradan putuju crveno-plave u Novi Sad na duel Petrovaradinu.

Slavijašice su pete sa četiri a Dolina sedma bez osvojenog boda. 

U 8. kolu  Prve lige Srbije za kuglaše je Spartak iz Debeljače izgubio na gostujućoj kuglani od Vihora iz Sombora sa 3:5 a Slavija je u Kovačici pobedila Železničar iz Inđije sa 6:2 uz novi rekord kuglane sa 3493 oborena čunja. 

Slavija je treća sa 10 a Spartak peti sa 8 osvojenih bodova. 

Crveno-beli na kuglani u Debeljači igraju 12. decembra sa početkom u 10. časova meč protiv Jadrana iz Golubinaca a slavijaši istog dana putuju u Novi Sad na megdan Sremu iz Sremske Mitrovice.  

Kuglaši Doline iz Padine bili su slobodni u 10. kolu Druge vojvođanske lige. U 11. kolu 12. decembra sa početkom u 14. časova igra se u Padini derbi jesenjeg dela Dolina igra protiv lidera na tabeli Slobode Promostara iz Stare Moravice. Gosti imaju 14 a četvrta Dolina 11 osvojenih bodova.

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *