Jana Havelova dvostruka šampionka Srbije u kadetskoj konkurenciji, Izabeli Lupulesku zlato, srebro i bronza kod seniorki

Pojedinačno prvenstvo Srbije za kadete i kadetkinje održano je u subotu 28. maja u Beočinu. Kako prenosi sajt stonitenis.org oko 100 učesnika nadmetalo se za titule šampiona države, a impresivna u toj borbi bila je pored Uroš Ninković i Jana Havela.

Stonoteniserka Slavije 96 iz Kovačice, Jana Havela, kod kadetkinja je došla do titule savladavši Teodoru Gojkov iz Vršca u finalu. Prvakinja je bila i u paru sa Minjom Vladimirov iz beogradske Crvene zvezde u igri parova. 

Pojedinačno državno prvenstvo za seniore, prenosi dalje sajt stonitenis.org,  okupilo je većinu najboljih igrača u muškoj i ženskoj konkurenciji koje Srbija ima. Turnir je održan 28. i 29. maja u Beočinu, a najuspešniji u singlu bili su Marko Petkov, trener i igrač Banata, i Aneta Maksuti, stonoteniserka Novog Sada.

Aneti Maksuti pripalo je finale u ženskoj konkurenciji protiv Sabine Šurjan sa 4:1, dok su poziciju tri podelile Izabela Lupulesku i Dragana Vignjević. 

Izabela je zlatnu medalju osvojila u miksu sa Dimitrijem Levajcem iz beogradske Crvene zvezde, dok joj je srebrno odličje pripalo u paru sa Draganom Vignjević iz Panonije, piše Milan Mirković na sajtu stoni tenis.org .

Radio Televizija Opštine Kovačica

Learn More →

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *